DEWDEMY | HOUSE OF TALENT

TUKAR MINAT
MENJADI PASSION

Melalui ROADMAP PEMBANGUNAN BAKAT DEWDEMY,
bakat anak-anak akan dibangunkan dengan BETUL dan KONSISTEN.

APAKAH DEWDEMY?

Dewdemy merupakan Platform Sehenti Program Pembangunan Bakat Kanak-Kanak Generasi Z dan Alpha di Era Digital Industri Revolusi 4.0.

Kami membantu ibu bapa menyediakan senarai kelas skill, bakat dan kreativiti di pelbagai lokasi melalui rakan strategik kami.

Kami berkolaborasi dengan Trainer berpengalaman bagi memastikan bakat dan skill anak dapat digilap dan dibangunkan dengan betul dan konsisten.

Sertai kelas dan kursus Pembangunan Bakat untuk anak-anak anda dan bangunkan BRAND sendiri seawal usia!

BAGAIMANA ROADMAP BAKAT DIRANCANG?

Mulakan carian kelas bakat anak-anak di Platform Dewdemy!

  • Kenalpasti minat sebenar anak
  • Kenalpasti kesesuaian modul dengan kebolehan anak
  • Konsultasi untuk ibubapa mendorong anak membangunkan bakat
  • Belajar di kelas skill secara berkala
  • Sesi seminggu sekali bersama Trainer sehingga tamat kursus lengkap
  • Belajar secara intensif dan menjadi mantee kepada Trainer
  • Bimbingan dan kelas selepas menguasai skill bakat bersama Trainer
  • Mentoring dan latihan bersama Dewdemy selama 3 bulan
  • Belajar ilmu pemasaran, pembangunan produk / servis, servis pelanggan / audiens, penjenamaan, mentaliti dan ilmu Keusahawanan
  • Tukar minat menjadi Passion sebenar
  • Cipta jenama sendiri seawal usia
  • Tempa nama di Malaysia, bangunkan fans dan jana kewangan sendiri
  • Menjadi rakan kolaborasi Dewdemy sebagai Role Model Kanak-Kanak berbakat
  • Menjadi Usahawan Cilik atau Public Figure
  • Menjadi contoh dan teladan baik bagi ikutan kanak-kanak, menginspirasikan dengan pelbagai aktiviti skill dan bakat

CIKGU YAQZAN YAZED
Pengasas dan Pengurus Bakat
Dewdemy
B.A.(Hons) Shariah,
Ekonomi & Perbankan Islam (Yarmouk, Jordan)
M.A. Ekonomi & Perbankan Islam (Yarmouk, Jordan)

MENGAPA SERTAI DEWDEMY?

Kami bangunkan bakat anak-anak melalui latihan personalized bersama Trainer.

Ibu bapa menerima laporan penilaian bakat dan konsultasi dari Pengurus Bakat bagi membantu anak-anak mengembangkan bakat di landasan yang betul.

Anak-anak turut berpeluang menyertai mentoring Bangunkan Brand Sendiri sehingga mereka menjadi Public Figure yang bermanfaat untuk masyarakat.

Dewdemy bukanlah sekadar akademi biasa, tetapi ia program mentoring bakat sampai dapat hasilnya!

 

 

0

Pelajar
Dewdemy

0

Kelas
Bakat

0

Ibubapa
Komited

0

Trainer
Professional

APA KATA IBU BAPA?

CHEF KAMARUL

Terima kasih Chef menjadi mentor Eiffah. Eiffah cancel beli basikal, nak sangat dia ke kelas. Produk Eiffah sekarang dah masuk Shell. Eiffah pun belajar dari rejection bila produknya tak diterima. Alhamdulillah, sekarang tak sempat simpan stok, mesti order habis!

– Puan Hani Hassan,
Ibu Eiffah (9).
Kini berumur 10 tahun.
2 tahun bersama Dewdemy.

CIKGU JUJIE

Tq cikgu, sedap sangat cookies! Tak sabar nak try buat di rumah. Mohon share info untuk next class ye, tq.

– Puan Hasniza Hambali,
Ibu Zara (11) & Hana (7).

CIKGU MUHAMMAD

Saya suka dedahkan anak saya dengan knowledge macam ni, terutama yang tiada di sekolah.

Harap ada kelas boleh ejas masa sebab anak selalunya ada tuisyen.

Nanti saya try adjust dengan cikgu tuisyen sebab memang dah lama tunggu kelas ni.

– Puan Yussariza Isahak,
Ibu Amalia (10) & Rayyan (8).

CIKGU AIDIL

Suraya sudah 3 kali datang kelas asas. Dia seronok dan enjoy.

– Puan Alia Huda Mahidin,
Ibu Suraya (8).

DEW TALK

Inspirasi dari TED Talk – Mengetengahkan tokoh dan pendidik berkongsi idea dan inspirasi dalam bidang pendidikan, impian, bakat, skill, cita-cita, teknologi, digital, kreativiti, keibubapaan dan lain-lain.

Oleh Ustaz Ahmad Saifuddin bin
Yusuf

30 Dis 2018 – 03:00pm-05:00pm

Seroja Venue, Seksyen 9 Bangi.

Oleh Tuan Haris bin Harun

13 Jan 2019 – 03:00pm-05:00pm

Seroja Venue, Seksyen 9 Bangi.

Oleh Ustaz Dr Ahmad Sufyan bin Che Abdullah

23 Feb 2020 – 10:00am-1:00pm

Common Room Bangi, Seksyen 8 Bangi.

ARTIKEL TERKINI

Ikuti konten-konten menarik dan informatif dari kami!

MASA DEPAN ANAK BERMULA DI SINI

Beri galakan dan dorong anak mencapai impian mereka.

“Setiap anak adalah bintang dengan caranya sendiri. Tergantung kita orang tuanya, bagaimana menemukan bintang itu dalam diri anak. Karena tak jarang orangtualah yang memadamkan sinar bintang anaknya sebelum bintang itu benar-benar terlihat bersinar.”
– Bunda Erysha

DEWDEMY

Platform Sehenti Program Pembangunan Bakat Kanak-Kanak.

DEWDEMY SOLUTION
(003052236-A)

info@dewdemy.com
sales@dewdemy.com
+6 017 699 6292
+6 013 755 7431

MEDIA SOSIAL

© 2020 DEWDEMY
HOUSE OF TALENT

MADE BY CIKGU WITH LOVE ❤︎

Close
error: Hakcipta terpelihara.


Kami Update Konten setiap hari di telegram!